showbasen

TRUBADUR

Åsmund Nesse er ein artist og låtskrivar frå Bømlo i Sunnhordland. Han skriv viser på dialekt. Han er også kjend som vokalist og frontfigur i raggaebandet «Nese Rastafari» som har vore aktive sidan 2007. Dei siste åra har Åsmund Nesse jobba meir målretta som soloartist, og dette har resultert i to album han har gjeve ut på sitt eige selskap «Nesse Sound«

Karoline livnærer seg i hovedsak som trubadur. Ho trives godt på scenen, og kontakten med publikum er det beste med det å være musikar. Repertoaret består blant anna av country, norsk, og god, gamal 80-tals musikk. Willie Nelson, Alan Jackson, Tanya Tucker, Dolly Parton, Janis Joplin, Amy Macdonald, Vassendgutane, Stavangerkameratane, Matti Røssland, Terje Tysland m.m. Når ho får spele gamle «country-svisker» er ho i sitt ess.

Rey har et allsidig repotoar som aldri gir kvelden følelsen av å bli repeterende eller kjedelig. Tvert om, mangfold og variasjon er blitt et merkevare, der stemme og gitar utfordres og utfoldes ved dynamisk å strekke seg mot det ultimate han kan levere som «enmannsband». Sitat fra Rey; «Eg tar alltid ein vurdering ut fra publikum, og kor eg må legge meg musikalsk. Har også stor respekt for dei som betaler seg inn, og min oppriktige glede er å gi alt av meg sjølv på scenen. Da e jobben min!!».

Cato Thorsen har drevet som trubadur i nesten 100 år, og trives godt med det.

Han legger opp kveldene til hvem kundene er i forhold til alder, opplegg etc.

Alt fra kortere jobber/innhopp i middager til hele kvelder.

Norges mest streite homoerotiske partyduo.

Raititoern består av Årstein Tislevoll på Gitar/vokal og Remi Sjo på trommer/kor og bipbip lyder.

Repertoaret er nesten så stort som blåkvalen, så her er det garantert høg allsang og dansefaktor. Ingen tilstelninger er for små og ingen for store, prøv oss også gjerne på ein heimefest eller liknande.
Me har både store og små referansar, ei som heter Kari som veger under 45kg, ho likar Raititoern. Av dei større så har me Kjell på over 123 kg, også han likar Raititoern.

Meny