showbasen

POP/ROCK

Black Ingvars er et humoristisk svenske hardrockbandet fra Gøteborg som har gjort et navn ved å gjøre hard rock coverversjoner av sanger fra ulike sjangere, som barnesanger, dans sanger, pop sanger, julesanger og evangelium. De har sluppet et gospelalbum med tittelen Heaven Metal, der Runar Søgaard deltar. De har tolket flere melodifestival bidrag. Gruppen består av Anders Möller (som tidligere har vært i svensk erotikk), Magnus Tengby, Leif Larsson og Nisse Nordin.

Norsk rockeband startet i 1989. Bandet slapp 2 album før de splittet opp i 1992. I dag er de originale albumene vanskelig å finne, og betraktes som verdifulle samler gjenstander. Begge albumene er tilgjengelig i iTunes, Apple Music, Spotify og Tidal. Deres første album, «Dream Police«, ble remastered og sluppet på nytt i Norge høsten 2008.

Holter er en norsk musiker, mest kjent som gitaristen i glam metal-bandet Wig Wamhvor han gikk under artistnavnet «Teeny». Han skrev de fleste av bandets sanger og ble regnet av mange som bandets kreative hjerne.

Han har tidligere spilt i band som Jack Daniels, Firefox, Bancock Suxx, DagFinn, Ole I’Dole, og Wig Wam. Han har i tillegg lang erfaring som produsent for andre artister. I dag er han gitarist i Jorn, Baby Snakes, og Dream Police.

Rey er i dag i besittelse av et stort og variert bibliotek av egenkomponert musikk, som han mestrer på eminent måte med sitt særegne gitarspill. Han holder konserter der det måtte være av interesse. Sanger med sterkt budskap og engasjement om menneskeverd, om ubetinga kjærlighet, om forsoning og tilgivelse. Som om ein urokkelig bevissthet har satt seg, og viktigheten av å holde på frihet og respekt for individuelle valg og drømmer kommer igjen og igjen gjennom hans sanger.

Det fremadstormende rockebandet Violent Gin fra bergensområdet er et relativt ferskt band, som ble stiftet våren 2016. Debutlåten «I Would Lie» ble utgitt 23 mai 2017 og har til nå nærmere 250 000 avspillinger på Spotify. Bandet fikk på rekordtid mange forespørsler fra radiokanaler som ønsket å spille låten og høstet inn strålende kritikker fra diverse magasiner og store radiokanaler i utlandet der vokalist Charlotte blir trukket frem til stadighet for hennes eksepsjonelle stemme.

Rockebandet Vivillain fra Bergen. Bandet blander god gammeldags hard rock med moderne melodier.

Dette gir bandet har en sound mange har bitt seg merke i.

The Alarm er et Walisisk alternativ rock/new wave band som startet i Rhyl, Wales i 1981. De startet først som et punk band, The Toilets, i 1977, under vokalsit Mike Peters, bandet tokk raskt grep om rocken og viste markedet inflytelser fra Walistisk språk og kultur. Ved å åpne for bland annet U2 og Bob Dylan, ble de et populært alternativt rockeband på 80-tallet. De har beholdt en lojal fanbase siden den gang.

Paul Bernard er en selvstendig artist, produsent og låtskriver fra Askøy utenfor Bergen. Han skriver og produserer alle sine egne utgivelser selv, og har også over tid opparbeidet seg et navn som hiphop-produsent for andre artister.

Paul Bernard skriver låter på norsk og med sin eklektiske signatursound leker han seg gjerne med sjangre og beveger seg i landskapet mellom alternativ, melodiøs rock, rap og popmusikk.

Novocaine startet opp i 1999, og gjorde rundt 70 konserter samt innspillinger av EPer og singler fram til de tok en lengre pause i 2003. I 2013 startet de opp igjen med ett mål for øyet: å erobre landet med sin melodiøse rock. Besetningen anno 2017 teller to originalmedlemmer, ny trommis og bassist, og er utvidet med synth.

Det Oslo-baserte bandet De Daglige Brød, også kjent som DDB, spiller melodiøs rock med norske tekster. Debutalbumet «Takk for ingenting» i 2016 fulgte opp de tidligere utgitte EP-ene «Alt var bedre før» fra 2014 og «Musikk, Frans og drama» fra 2013.

Bandet ble startet i 2002 ved en tilfeldighet, da alle tre elsker å eksperimentere med diverse sjangere og uttrykk, fant de fort tonen sammen. Etter flere år på utallige turneer for bla.rikskonsertene og på div scener, kom etterhvert ideen om å lage et album.
68Experience leverer ett spennede utrykk en salig blanding av,Jazz,Fusion,Rock,med hint av tidligere helters inspirasjon,men som uten tvil høres ut som Arild Seim,Ole Amund Gjersvik,Helge Nyheim!

Bandet består av Daniel Birkeland på gitar og vokal. Christian Øvreaas keyboard og vokal. Helge Nyheim på trommer og vokal. 
Bandet har spilt sammen i over 20 år, og dette er drevne karer med utrolig lang fartstid i musikkbransjen. Hver for seg jobber de med artister fra både inn og utland, være seg på plater, konserter og turnéer.
Spiller Blues, rock, Pop, reggae..mm.
Garantert å få det til å rykke i dansefoten
William Hut er en kjent og kjær musiker for mange. William har lang erfaring og en meget imponerende CV å vise til. Som frontmann og låtskriver i det kritikerroste bandet Poor Rich Ones. PRO gjorde flere USA og UK turneer. I disse dager er William aktuell med den nye singelen «Up». Hut er en artist som oser av kreativitet og overskudd om dagen og er mer aktiv enn noen gang. Artisten har blitt nominert til Spellemann for flere av sine utgivelser som soloartist.

Subshine er soloprosjektet til Ole Gunnar Gundersen, tidligere vokalist og låtskriver i Lorraine. På plate har prosjektet helt klare referanser til England og 80 tallets elektroniske scene i tillegg til innslag av Amerikansk rock. Og det hele er pakket inn i en moderne produksjon. Subshine er for tiden aktuell med den helt ferske singelen «Your Love».

”Vi spiller fet rock slik rock bør spilles”, sier Morten. Det er derfor en glede å kunne fortelle at DIVIN’ DUCKS er tilbake etter noen års pause. Med rundt 150 spillejobber i året gikk bandet tomt for energi ved tiden like etter århundreskiftet. Det ble mange år på veien med kanskje ikke den sunneste livsstilen et menneske kan ha.
Vi har en utrolig trofast fanskare som hele tiden har vært der – til tross for vårt fravær. Nå føles det veldig godt å være tilbake igjen.

JereMaya kan du få som duo eller band. Han gjør eget materiale, samt coverlåter.

JereMaya er en hardtarbeidende talentfull artist som fortjener at folk kan få høre musikken og talentet hans.

Meny