showbasen

BAND

Per Berg pleier å kombinere alvor med humor, noe som pleier å slå godt an hos publikum.
Foruten viser om hverdagslige tema som liv, død, kjærlighet mm. leser han også elleville dikt om nesehår, sin egen onkels pupper og mye mer. Per opptrer både alene, i duo/trio og med fullt band.

Det fremadstormende rockebandet Violent Gin fra bergensområdet er et relativt ferskt band, som ble stiftet våren 2016. Debutlåten «I Would Lie» ble utgitt 23 mai 2017 og har til nå nærmere 250 000 avspillinger på Spotify. Bandet fikk på rekordtid mange forespørsler fra radiokanaler som ønsket å spille låten og høstet inn strålende kritikker fra diverse magasiner og store radiokanaler i utlandet der vokalist Charlotte blir trukket frem til stadighet for hennes eksepsjonelle stemme.

Black Ingvars er et humoristisk svenske hardrockbandet fra Gøteborg som har gjort et navn ved å gjøre hard rock coverversjoner av sanger fra ulike sjangere, som barnesanger, dans sanger, pop sanger, julesanger og evangelium. De har sluppet et gospelalbum med tittelen Heaven Metal, der Runar Søgaard deltar. De har tolket flere melodifestival bidrag. Gruppen består av Anders Möller (som tidligere har vært i svensk erotikk), Magnus Tengby, Leif Larsson og Nisse Nordin.

Rockebandet Vivillain fra Bergen. Bandet blander god gammeldags hard rock med moderne melodier.

Dette gir bandet har en sound mange har bitt seg merke i.

Norsk rockeband startet i 1989. Bandet slapp 2 album før de splittet opp i 1992. I dag er de originale albumene vanskelig å finne, og betraktes som verdifulle samler gjenstander. Begge albumene er tilgjengelig i iTunes, Apple Music, Spotify og Tidal. Deres første album, «Dream Police«, ble remastered og sluppet på nytt i Norge høsten 2008.

The Alarm er et Walisisk alternativ rock/new wave band som startet i Rhyl, Wales i 1981. De startet først som et punk band, The Toilets, i 1977, under vokalsit Mike Peters, bandet tokk raskt grep om rocken og viste markedet inflytelser fra Walistisk språk og kultur. Ved å åpne for bland annet U2 og Bob Dylan, ble de et populært alternativt rockeband på 80-tallet. De har beholdt en lojal fanbase siden den gang.

Novocaine startet opp i 1999, og gjorde rundt 70 konserter samt innspillinger av EPer og singler fram til de tok en lengre pause i 2003. I 2013 startet de opp igjen med ett mål for øyet: å erobre landet med sin melodiøse rock. Besetningen anno 2017 teller to originalmedlemmer, ny trommis og bassist, og er utvidet med synth.

Det Oslo-baserte bandet De Daglige Brød, også kjent som DDB, spiller melodiøs rock med norske tekster. Debutalbumet «Takk for ingenting» i 2016 fulgte opp de tidligere utgitte EP-ene «Alt var bedre før» fra 2014 og «Musikk, Frans og drama» fra 2013.

Bandet ble startet i 2002 ved en tilfeldighet, da alle tre elsker å eksperimentere med diverse sjangere og uttrykk, fant de fort tonen sammen. Etter flere år på utallige turneer for bla.rikskonsertene og på div scener, kom etterhvert ideen om å lage et album.
68Experience leverer ett spennede utrykk en salig blanding av,Jazz,Fusion,Rock,med hint av tidligere helters inspirasjon,men som uten tvil høres ut som Arild Seim,Ole Amund Gjersvik,Helge Nyheim!

Bandet består av Daniel Birkeland på gitar og vokal. Christian Øvreaas keyboard og vokal. Helge Nyheim på trommer og vokal. 
Bandet har spilt sammen i over 20 år, og dette er drevne karer med utrolig lang fartstid i musikkbransjen. Hver for seg jobber de med artister fra både inn og utland, være seg på plater, konserter og turnéer.
Spiller Blues, rock, Pop, reggae..mm.
Garantert å få det til å rykke i dansefoten

”Vi spiller fet rock slik rock bør spilles”, sier Morten. Det er derfor en glede å kunne fortelle at DIVIN’ DUCKS er tilbake etter noen års pause. Med rundt 150 spillejobber i året gikk bandet tomt for energi ved tiden like etter århundreskiftet. Det ble mange år på veien med kanskje ikke den sunneste livsstilen et menneske kan ha.
Vi har en utrolig trofast fanskare som hele tiden har vært der – til tross for vårt fravær. Nå føles det veldig godt å være tilbake igjen.

Meny