Artister

The Alarm er et Walisisk alternativ rock/new wave band som startet i Rhyl, Wales i 1981. De startet først som et punk band, The Toilets, i 1977, under vokalsit Mike Peters, bandet tokk raskt grep om rocken og viste markedet inflytelser fra Walistisk språk og kultur. Ved å åpne for bland annet U2 og Bob Dylan, ble de et populært alternativt rockeband på 80-tallet. De har beholdt en lojal fanbase siden den gang.

Novocaine startet opp i 1999, og gjorde rundt 70 konserter samt innspillinger av EPer og singler fram til de tok en lengre pause i 2003. I 2013 startet de opp igjen med ett mål for øyet: å erobre landet med sin melodiøse rock. Besetningen anno 2017 teller to originalmedlemmer, ny trommis og bassist, og er utvidet med synth.

Det fremadstormende rockebandet Violent Gin fra bergensområdet er et relativt ferskt band, som ble stiftet våren 2016. Debutlåten «I Would Lie» ble utgitt 23 mai 2017 og har til nå nærmere 250 000 avspillinger på Spotify. Bandet fikk på rekordtid mange forespørsler fra radiokanaler som ønsket å spille låten og høstet inn strålende kritikker fra diverse magasiner og store radiokanaler i utlandet der vokalist Charlotte blir trukket frem til stadighet for hennes eksepsjonelle stemme.

Subshine er soloprosjektet til Ole Gunnar Gundersen, tidligere vokalist og låtskriver i Lorraine. På plate har prosjektet helt klare referanser til England og 80 tallets elektroniske scene i tillegg til innslag av Amerikansk rock. Og det hele er pakket inn i en moderne produksjon. Subshine er for tiden aktuell med den helt ferske singelen «Your Love».

William Hut er en kjent og kjær musiker for mange. William har lang erfaring og en meget imponerende CV å vise til. Som frontmann og låtskriver i det kritikerroste bandet Poor Rich Ones. PRO gjorde flere USA og UK turneer. I disse dager er William aktuell med den nye singelen «Up». Hut er en artist som oser av kreativitet og overskudd om dagen og er mer aktiv enn noen gang. Artisten har blitt nominert til Spellemann for flere av sine utgivelser som soloartist.William Hut Artist

Rockebandet Vivillain fra Bergen. Bandet blander god gammeldags hard rock med moderne melodier.

Dette gir bandet har en sound mange har bitt seg merke i.

Peter var 19 år gammel da han signerte sin første rekordkontrakt, den gangen i Italia. Ti år senere ble Peter Solo Booth, The Time Wise Road, utgitt i 1999, seks år senere kom etterfølgeren til Slottet i sanden og 2012 ble utgitt her i nord. Nordberg er kanskje best kjent fra sitt platina-salgssamarbeid med den norske kunstneren Vidar Johnsen.

Norsk rockeband startet i 1989. Bandet slapp 2 album før de splittet opp i 1992. I dag er de originale albumene vanskelig å finne, og betraktes som verdifulle samler gjenstander. Begge albumene er tilgjengelig i iTunes, Apple Music, Spotify og Tidal. Deres første album, «Dream Police«, ble remastered og sluppet på nytt i Norge høsten 2008.

Siden slutten av 90-tallet har bevist at de kan ta vare på den musikalske arven etter verdens største rockeband, Led Zeppelin. Å gjenskape Zeppelins mystiske, kraftfulle og energiske verden krever en helt unik sammensetning av musikere. Gentle Groove har gjennom konserter i både inn- og utland bevist at de kan leve opp til sitt rykte som Europas beste Zeppelin-tributeband.
Bandet har blant annet opptrådt på Norges aller største klubbscener (f.eks. Rockefeller), spilt med Deep Purple (Drøbakfestivalen 2001), samt spilt for selveste Robert Plant på hans etterfest i forbindelse med Dreamlandturneen (John Dee). Bandets konsert for et utsolgt Elm Street høsten 2010 ble kåret til årets konsert i Puls.
Publikum vil få oppleve et vidt og imponerende repertoire som spenner fra klassiske rockere som Whole Lotta Love, Good Times Bad Times og Rock And Roll, til episke mesterstykker som Kashmir, No Quarter, Dazed And Confused og selvfølgelig Led Zeppelins signaturlåt Stairway To Heaven, fremført på en overbevistende og stilekte måte komplett med Jimmy Pages dobbelthalsede gitar.

Animal Farm ble stiftet i 1993 etter Stain Monsters ble oppløst. HP Gundersen (Super produsent en) samlet en salig gjeng bestående den gang av ringrever og forholdsvis unge talenter.
Den gang var også Helen Eriksen med på sax og vokal.
Bandet gav i 1994 ut albumet Animal Farm. Gjorde furore i eteren med hit singelen «Can`t let go», var en av sommerslagerne dette året!
Gruppen sin musikk har ekko av 60 talls pop/rock på det beste, servert av musikere på øverste hylle.
Nytt medlem i 2018 er Martin Hedstrøm fra Gøteborg (som også spilte gitar på platen).Hans Petter Gundersen (Gitar/vokal)

Kåre Sandvik (Keyboards/Vokal)
Helge Nyheim (Trommer/vokal)
Morten Skage (Bass)
Martin Hedstrøm(Gitar/vokal)

JereMaya kan du få som duo eller band. Han gjør eget materiale, samt coverlåter.

JereMaya er en hardtarbeidende talentfull artist som fortjener at folk kan få høre musikken og talentet hans.

Black Ingvars er et humoristisk svenske hardrockbandet fra Gøteborg som har gjort et navn ved å gjøre hard rock coverversjoner av sanger fra ulike sjangere, som barnesanger, dans sanger, pop sanger, julesanger og evangelium. De har sluppet et gospelalbum med tittelen Heaven Metal, der Runar Søgaard deltar. De har tolket flere melodifestival bidrag. Gruppen består av Anders Möller (som tidligere har vært i svensk erotikk), Magnus Tengby, Leif Larsson og Nisse Nordin.

Holter er en norsk musiker, mest kjent som gitaristen i glam metal-bandet Wig Wamhvor han gikk under artistnavnet «Teeny». Han skrev de fleste av bandets sanger og ble regnet av mange som bandets kreative hjerne.

Han har tidligere spilt i band som Jack Daniels, Firefox, Bancock Suxx, DagFinn, Ole I’Dole, og Wig Wam. Han har i tillegg lang erfaring som produsent for andre artister. I dag er han gitarist i Jorn, Baby Snakes, og Dream Police.

Rey er i dag i besittelse av et stort og variert bibliotek av egenkomponert musikk, som han mestrer på eminent måte med sitt særegne gitarspill. Han holder konserter der det måtte være av interesse. Sanger med sterkt budskap og engasjement om menneskeverd, om ubetinga kjærlighet, om forsoning og tilgivelse. Som om ein urokkelig bevissthet har satt seg, og viktigheten av å holde på frihet og respekt for individuelle valg og drømmer kommer igjen og igjen gjennom hans sanger.

Paul Bernard er en selvstendig artist, produsent og låtskriver fra Askøy utenfor Bergen. Han skriver og produserer alle sine egne utgivelser selv, og har også over tid opparbeidet seg et navn som hiphop-produsent for andre artister.

Paul Bernard skriver låter på norsk og med sin eklektiske signatursound leker han seg gjerne med sjangre og beveger seg i landskapet mellom alternativ, melodiøs rock, rap og popmusikk.

Per Berg pleier å kombinere alvor med humor, noe som pleier å slå godt an hos publikum.
Foruten viser om hverdagslige tema som liv, død, kjærlighet mm. leser han også elleville dikt om nesehår, sin egen onkels pupper og mye mer. Per opptrer både alene, i duo/trio og med fullt band.

Cato Thorsen har drevet som trubadur i nesten 100 år, og trives godt med det.

Han legger opp kveldene til hvem kundene er i forhold til alder, opplegg etc.

Alt fra kortere jobber/innhopp i middager til hele kvelder.

Karoline livnærer seg i hovedsak som trubadur. Ho trives godt på scenen, og kontakten med publikum er det beste med det å være musikar. Repertoaret består blant anna av country, norsk, og god, gamal 80-tals musikk. Willie Nelson, Alan Jackson, Tanya Tucker, Dolly Parton, Janis Joplin, Amy Macdonald, Vassendgutane, Stavangerkameratane, Matti Røssland, Terje Tysland m.m. Når ho får spele gamle «country-svisker» er ho i sitt ess.

Åsmund Nesse er ein artist og låtskrivar frå Bømlo i Sunnhordland. Han skriv viser på dialekt. Han er også kjend som vokalist og frontfigur i raggaebandet «Nese Rastafari» som har vore aktive sidan 2007. Dei siste åra har Åsmund Nesse jobba meir målretta som soloartist, og dette har resultert i to album han har gjeve ut på sitt eige selskap «Nesse Sound«

Møt utrolige Eirin Spilde. Med en fantastisk varm og levende stemme av høg klasse, har Eirin allerede trollbundet publikum rundt omkring i Rogalands- og Sunnhordlandsdistriktet. Med konserter har Eirin markert seg som en stor vokalkunstner. Det er nok soul/blues og ballader som er perlene i Eirins vokale smykkeskrin, men dette er en artist som kontrollerer de fleste stilarter

”Vi spiller fet rock slik rock bør spilles”, sier Morten. Det er derfor en glede å kunne fortelle at DIVIN’ DUCKS er tilbake etter noen års pause. Med rundt 150 spillejobber i året gikk bandet tomt for energi ved tiden like etter århundreskiftet. Det ble mange år på veien med kanskje ikke den sunneste livsstilen et menneske kan ha.
Vi har en utrolig trofast fanskare som hele tiden har vært der – til tross for vårt fravær. Nå føles det veldig godt å være tilbake igjen.

Det Oslo-baserte bandet De Daglige Brød, også kjent som DDB, spiller melodiøs rock med norske tekster. Debutalbumet «Takk for ingenting» i 2016 fulgte opp de tidligere utgitte EP-ene «Alt var bedre før» fra 2014 og «Musikk, Frans og drama» fra 2013.De Daglige Brød Logo

Bandet ble startet i 2002 ved en tilfeldighet, da alle tre elsker å eksperimentere med diverse sjangere og uttrykk, fant de fort tonen sammen. Etter flere år på utallige turneer for bla.rikskonsertene og på div scener, kom etterhvert ideen om å lage et album.
68Experience leverer ett spennede utrykk en salig blanding av,Jazz,Fusion,Rock,med hint av tidligere helters inspirasjon,men som uten tvil høres ut som Arild Seim,Ole Amund Gjersvik,Helge Nyheim!68 Experience

Bandet består av Daniel Birkeland på gitar og vokal. Christian Øvreaas keyboard og vokal. Helge Nyheim på trommer og vokal. 
Bandet har spilt sammen i over 20 år, og dette er drevne karer med utrolig lang fartstid i musikkbransjen. Hver for seg jobber de med artister fra både inn og utland, være seg på plater, konserter og turnéer.
Spiller Blues, rock, Pop, reggae..mm.
Garantert å få det til å rykke i dansefoten

Norges mest streite homoerotiske partyduo.

Raititoern består av Årstein Tislevoll på Gitar/vokal og Remi Sjo på trommer/kor og bipbip lyder.

Repertoaret er nesten så stort som blåkvalen, så her er det garantert høg allsang og dansefaktor. Ingen tilstelninger er for små og ingen for store, prøv oss også gjerne på ein heimefest eller liknande.
Me har både store og små referansar, ei som heter Kari som veger under 45kg, ho likar Raititoern. Av dei større så har me Kjell på over 123 kg, også han likar Raititoern.

The Nowhere men er et Beatles hyllest band som har holdt på i 20 år og er et fast innslag i Bergens musikkscene. Alle musikerne er fulltids freelance musikere med lang fartstid.
Nowhere Men har et rått og energisk uttrykk som tar en tilbake til The Beatles sine første år, men gjør også mange låter fra deres senere katalog også. Med tette harmonier og en kjemi som det slår gnister av har gjort dette bandet til vestlandets beste Beatles cover band. Garantert til å ta det tilbake til musikkens gullalder!

Nowhere men består av:
– Helge Nyheim ( trommer/vokal )
– Arild Seim ( gitar )
– Helge Haugland ( bass/vokal )
– Daniel Birkeland ( gitar/kor )